Το “Mpoulis Strays” είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία του Ιωάννη, της Ιωάννας και του Φίλιππου με όραμα να βοηθήσουμε όλα τα αδέσποτα πανελλαδικά.

Από το Νοέμβριο του 2019, έχοντας ξεκινήσει δυναμικά στο χώρο του INSTAGRAM , συλλέγοντας 1 κιλό για κάθε FOLLOW, προσπαθούμε καθημερινά να στηρίζουμε όλους τους φιλόζωους που βοηθούν τα αδέσποτα πανελληνίως!

Μέχρι σήμερα, έχουμε καταφέρει να μοιράσουμε πάνω από 2!! τόνους τροφή σε οργανισμούς και εθελοντικές ομάδες, και παρά τις αντίξοες συνθήκες συνεχίζουμε κανονικά το έργο μας με το ίδιο πάθος!

Το όνειρό μας είναι να φτιάξουμε μια ευαισθητοποιημένη κοινότητα ανθρώπων στα θέματα της φιλοζωίας όπου όλοι θα είναι κερδισμένοι, τόσο οι μικροί μας φίλοι όσο και οι μεγάλοι!

Έτσι σκεφτήκαμε τη δημιουργία του πρώτου φιλοζωικού E-SHOP, όπου ψωνίζοντας κερδίζετε δώρα και εκπτώσεις για εσάς και το κατοικίδιό σας, ενώ ταυτόχρονα έχετε τη δυνατότητα να στηρίξετε και τον φιλοζωικό οργανισμό που εσείς επιθυμείτε!

Πώς γίνεται αυτό; Πολύ απλά!!

Αν έχεις κάρτα “MPOULIS” , εκτός από τις εκπτώσεις που έχεις σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, συγκεντρώνεις πόντους με κάθε σου αγορά και όταν φτάσεις τους 200 πόντους θα βρίσκεται στο καλάθι σου ένα σακί τροφής το οποίο θα μας πεις εσύ που θέλεις να το στείλουμε!!

Επάνω στο σακί μπορούμε να γράψουμε και τα στοιχεία σου, αν θέλεις, ούτως ώστε να μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί σου ο παραλήπτης!

Τώρα εάν θέλεις να αποκτήσεις την κάρτα μας, κάνε κλικ εδώ και δες πώς μπορεί να γίνει δική σου!

Γιατί ο MPOULIS και η παρέα του πιστεύουν ότι όλοι πρέπει να είναι κερδισμένοι!

Δες τη δραση μας!